Tekenaar [Netherlands]


 

Functieomschrijving

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar je samen met een team werkt aan projecten voor beurzen en interieuroplossingen? Bij dit bedrijf werk je in een team van tekenaars en werk je aan leuke creatieve projecten. Samen met hen spar je over projecten en maak je de tekeningen in Revit en AutoCAD.

De lijnen binnen deze dynamische organisatie zijn kort waardoor jij nooit voor een verassing komt te staan. Jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid terwijl je ook goed wordt ondersteund. Jouw collega’s helpen jou de kneepjes van het vak te leren en op deze manier groei jij door tot een onmisbare schakel binnen het bedrijf.

Functie eisen

$ads={1}

Ben jij een echte aanpakker en weet jij van doorzetten wanneer het even tegenzit? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. 'Geven en nemen' is een gezegde wat vaak ter spraken komt bij deze organisatie. Wanneer jij jouw beste beentje voor zet, dan krijg je daar veel voor terug. Naast een motiverende instelling dien je een bouwkundige achtergrond te hebben, MBO of HBO. Verder ben jij woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je gaat werken bij een dit bureau, dan spreekt het voor zich dat je uitstekende arbeidsvoorwaarden tegemoet kunt zien. Naast een goed, marktconform salaris zijn de arbeidsvoorwaarden zoals gehanteerd in de cao tentoonstellingsbouw.

  • Salarisindicatie tussen € 2.400,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring
  • De mogelijkheid om de projecten (beurzen en evenementen) waaraan je werkt te bezoeken
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen onder begeleiding van een deskundige
  • Een fijne werksfeer met leuke collega’s die een stap extra zetten om elkaar vooruit te helpen
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.

Continu is een technisch intermediair in de Bouw en Industrie en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature wordt behandeld vanuit de Continu vestiging in Eindhoven, ons hoofdkantoor waar we ons specifiek richten op bouwkunde. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Info over het bedrijf

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in de verzorging van beurzen van A tot Z, dus van het ontwerp tot aan de bouw van het evenement. Dit zijn beurzen in binnen- en buitenland. Ook hebben zij interieurprojecten waarbij je het ontwerp en de technische uitwerking daarvan dient uit te voeren.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال