Pro Academy operator A [Netherlands]


 

Ben jij een ervaren operator zonder mbo-diploma of heb je een technische achtergrond en wil je de overstap maken naar de procestechniek? Bij ons opleidingstraject word je vanaf dag één betaald (salaris inclusief ploegentoeslag van ongeveer € 3.000,-) én kun je jezelf ontwikkelen bij een van de meest toonaangevende bedrijven in de verpakkingsindustrie. Pro Industry is op zoek naar gemotiveerde kandidaten zoals jij! Lees verder als je meer wilt weten over dit volledig door ons betaalde operator opleidingstraject.

Functieomschrijving:
Als operator kom je te werken bij een gerenommeerde fabrikant van huishoudelijke verpakkingen, waar een van de meest geavanceerde productielocaties in Europa is gevestigd. Als operator ontvang je niet alleen een uitgebreide opleiding, maar ook een aantrekkelijk startsalaris van ongeveer € 3.000,- bruto per maand. Is dit de nieuwe uitdaging waar je naar op zoek bent? Aarzel dan niet en solliciteer direct.
Pro Academy selectieproces:
Zodra je solliciteert, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Als we beiden enthousiast zijn, volgt er een entreetoets waarbij we dieper ingaan op jouw capaciteiten. Bij een positief resultaat krijg je meteen de kans om een maand lang (betaald!) mee te draaien bij onze partner. Na deze periode weten we of er een goede match is en ben je klaar om een vliegende start te maken met je opleiding.
Gezien de duur van de opleiding, die 2 jaar bedraagt, ben je gedurende deze periode verzekerd van een betaalde baan en word je uiteindelijk beloond met een officieel operator diploma.

Functievereisten:
Wat zien wij graag terug op jou cv of in jouw profiel?

  • Gedreven en gemotiveerde instelling;
  • Bereidheid om te werken in 5 ploegen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Leergierig en ambitieus.

Arbeidsvoorwaarden:
Welke uitstekende arbeidsvoorwaarden kun jij verwachten?

  • Uitdagende baan als operator in een moderne productieomgeving;
  • Salaris van ongeveer € 3.000,- bruto per maand inclusief ploegentoeslag;
  • Contract van 2 jaar met mogelijkheid tot vast contract bij de opdrachtgever;
  • Gratis operator A opleiding op niveau 2, volledig vergoed door Pro Industry;
  • Gezellig team en informele werksfeer.
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als operator met een gratis opleiding? Reageer dan snel op deze vacature of bel 0570-202000 om te solliciteren of voor meer informatie!


Mbo-niveau 1


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال