Business Development Manager [Denmark]


 

$ads={1}

Ballerup / Aarhus


Kunderne griber de nye muligheder inden for automatisering, digitalisering, og cloud, og det går stærkt. Derfor har vi brug for en Business Development Manager, der vil være med til at tage ansvar for, at vores kunder kan blive endnu mere digitale. Så kunne du tænke dig at være med til at udvikle og implementere innovative og værdiskabende forretningsløsninger til vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

Forretningsenheden Business & Healthcare Solutions arbejder med nogle af Danmarks og Nordens største offentlige kunder. Vores forretningsområde dækker bredt – primært inden for forretnings- og procesoptimerende løsninger, samt løsninger og projekter inden for AI og Sundhed. Vores team favner bredt inden for forskellige kompetenceområder herunder produkt- og forretningsudvikling, data science, konsulentydelser, projekter, udbud og salg.

Vi er i en rivende udvikling på markedet, hvor vi både skal skalere og finde nye muligheder. Vi arbejder ud fra en ambition om hele tiden at være på forkant med markedet og de teknologiske muligheder i videreudviklingen af vores eksisterende og nye produkter. Du vil være en vigtig del af denne forretningsudvikling og vækstrejse i en spændende og strategisk stilling, som du i høj grad har mulighed for at præge.

Om jobbet

Som Business Development Manager vil du få mulighed for at sætte dit eget præg på videreudviklingen af de eksisterende services og produkter, samt afdække de nyeste tendenser og muligheder på markedet. Du arbejder tæt sammen med ledelsen for forretningsområdet, som også vil være sparringspartner på dine opgaver.

Du får mulighed for at arbejde sammen med de bedste inden for vores område og dine samarbejdspartnere vil spænde bredt fra produkt managers/owners og salgskonsulenter til produktarkitekter, implementeringskonsulenter og supportkonsulenter.

Du vil bruge din erfaring, dit overblik og din markedsindsigt til at præge vores produkter i en retning, hvor det bringer mest værdi for vores kunder og for os, og du vil have ansvar for at drive den kommercielle del af dit produktområde.

Det er din opgave at bygge bro mellem salg, forretning, kundebehov og teknologi og samtidig sikre, at vi på bedst mulig måde understøtter krav og forventninger fra vores kunder. For den rigtige profil er der desuden mulighed for at prøve kræfter med ledelse. Dine primære ansvarsområder bliver at:

  • At etablere en dyb forståelse af markedet for at kunne identificere og prioritere muligheder i markedet
  • Sætte dig i kundens sted med henblik på at afdække behov, analysere muligheder og sikre nye innovative og værdiskabende forretningsløsninger
  • Indgå i tæt parløb med salgskonsulenter og bidrage til salgsunderstøttende aktiviteter fx udbud og salgspræsentationer
  • Bidrage aktivt til at sikre høj kundetilfredshed ved bl.a. at være den drivende part i kundedialogen og på kundemøder
  • Sikre at produktområdets roadmap internt som eksternt, er klart og tydeligt kommunikeret
  • Sikre at marketingplaner, produktudvikling og salgsforløb går op i en højere enhed
  • Deltage aktivt i de strategiske tiltag inden for dine løsninger, herunder også partnersalg


Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse kombineret med flair for IT og stor forretningsforståelse. Vi ønsker en profil, der befinder sig godt med direkte kundekontakt, brænder for forretningsudvikling, og som trives med at arbejde i komplekse projekter, som du eventuelt har erfaring med at lede.

Den rigtige kandidat har en stærk evne til at sætte sig ind i kundens behov og nye løsninger, og omsætte dette til værdi hos kunderne.

  • Du arbejder med strategisk fokus, du er ambitiøs og analytisk, og du ønsker at gøre en forskel
  • Du har en skarp kommerciel forståelse og evner at lytte til kunder og andre interessenter, og du har et udpræget forretningsorienteret fokus
  • Du trives med en agil og procesorienteret arbejdstilgang
  • Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk

Åbenhed og ærlighed er nøgleord for den daglige kommunikation i det team, du bliver en del af. Vi spiller hinanden gode, og vi deler viden for at skabe de bedste løsninger i fællesskab. Du bliver en del af et skarpt hold, hvor faglighed og viljen til at lykkes står centralt.

Om KMD Business & Healthcare Solutions

I Business & Healthcare Solutions udvikler og vedligeholder vi en række af løsninger, som alle skal være med til at understøtte vores ambitioner. Løsningerne er bl.a. målrettet automatisering af fakturabehandling, analysesystemer til optimering af indkøb og moms, statistisk arbejde med kvalitetsdata, AI-løsninger inden for billedgenkendelse, tekstanalyse, generative AI m.m.

Alt hvad vi gør, gør vi med det mål at optimere og forenkle arbejdsgange hos vores kunder samt at skabe sikkerhed og gennemsigtighed i de kritiske administrative processer. Samtidigt arbejder vi på at benytte den ekspertise og høje grad af automatisering og digitalisering, vi gennem de sidste mere end 40 år har opbygget i Danmark til at vækste internationalt.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien.

KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4 mia. kr. og har cirka 2.800 ansatte.

KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.


Vil du vide mere?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Business Line Director Jesper Bækgaard på +4541743695

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Copyright KMD 2021 (C)

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال